Bredbandsnytt Fibersommar

Bredbandsnytt
Äntligen kan vi börja se fram emot att knyta ihop säcken med vårt bredbands uppbyggnad. Vi kommer efter semestern att övergå i en ny projektfas som vi tidigare benämnt drift/underhållsfasen.
Huvuddelen av de fastigheter som varit med från start har nu fått möjligheten att koppla upp sig via vårt fibernät och karlskronaporten.
Det som vi nu har kvar att ansluta är de fastigheter som valt att senare delta i projektet men semestertiderna har kommit emellan och medfört att det blivit förseningar för dessa inkopplingar.
Vi kommer att försöka samla alla fiberblåsningar till ett tillfälle då det är behov av en luftkompressor som utnyttjas flitigt och en personal som kan svetsa in fibern vilket gör att en samordning måste till.
Om ni har grannar mm som kanske känner att det är läge att ansluta sig kan detta vara ett tillfälle att nå en vettig kostnadsbild då varje anslutning ska bära sina egna kostnader vilket gynnar en samordning.
Elias kommer ev. att återuppta avslutande installationer efter vecka 32 då deras semestrar avslutas och blir det innan återkommer vi.
Vi övriga frågor om installationen och leverantörer skickade vi ut en folder inför registreringen där telefonnummer till Affärsverkens support fanns för frågor rörande Karlskronaporten som vi kan ringa.
Med Vänliga Hälsningar
Styrelsen.
2015-07-08

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *