Viktig information! 2015-02-06

Viktig information! 2015-02-06
Efter några veckors arbete med (om)planering och mindre arbeten är det äntligen dags att börja med fiberblåsningen till våra fastigheter.
Nästa vecka 7 på tisdag efter lunch startar Elias Syd AB sitt arbete och kommer då att vara beroende av att komma in hos er för fiberblåsningen. För att detta skall fungera och inga onödiga hinder skall uppstå är det lättast om Ni kommer överens med Elias Michael Andersson på 076-899 13 49 om en plats där ni kan lägga en extra nyckel. Annars kan ni kanske hänvisa till en granne som kan hjälpa till att hantera er nyckel.
Är inte detta möjligt får ni räkna med att vara hemma den dag de kommer till er eller så riskerar ni att det blir en ny etableringskostnad för er vid nästa tillfälle.
Arbetet kommer att starta med blåsning från de 2st första skåpen och in i tillhörande fastigheter för att titta på tidsåtgången. Därefter kommer en mer detaljerad plan för övriga skåp/fastigheter att läggas och utföras fram till vecka 8. Med start vecka 8 kommer arbetet med stamfibern att börja och man avser att blåsa från E22 till noden och därefter från Noden till Södra Fäjö. När detta är utfört återgår man sedan till att blåsa abonnentfibern från skåpen till fastigheterna.
Elias Michael Andersson med personal kommer att ha extra 5mm kanalisation med sig för de som är i behov av mer kanalisation i fastigheten.
Arbetet förutsätter att vi som fastighetsägare förberett kanalisationen inomhus enlig de anvisningar som finns på föreningens hemsida www.fajo.se så extra kostnader uteblir.
Hälsningar
Styrelsen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *